Ortodoncija

Terapiju sprovodimo u svim uzrastima, kako kod dece tako i kod odraslih, sa jasno postavljenim planom, mogućnostima, prognozom i očekivanjima ortodontske terapije

Specijalista ortopedije vilica u našoj ordinaciji bavi se prevencijom, dijagnozom i terapijom nepravilnosti zuba i viličnih struktura.
Ortodontske nepravilnosti tretiraju se ortodontskim aparatima koji mogu biti:

1. fiksni,

2. mobilni i

3. kombinovani aparati

Terapiju sprovodimo u svim uzrastima, kako kod dece tako i kod odraslih, sa jasno postavljenim planom, mogućnostima, prognozom i očekivanjima ortodontske terapije u svakom pojedinačnom slučaju.
Redovni stomatološki pregledi pomoći će u ranom otkrivanju i lečenju ortodontskih nepravilnosti pri čemu će lečenje trajati kraće, a prognoza lečenja će biti bolja.
Cilj ortodontske terapije nije samo estetski, već pre svega ima funkcionalni učinak. Poboljšanje funkcije žvakanja, ishrane, disanja, govora, održavanja oralne hijene i očuvanja zdravlja zuba.
Iako se pacijenti mogu tretirati u bilo kom uzrastu, prednost svakako dajemo pravovremenom ortodontskom tretmanu koji daje više terapijskih mogućnosti za jednostavnije rešenje problema.

Najkvalitetniji materijaliNemačka tehnologija
Bezbolne intervencijeStomatolog koji brine o vašem osmehu
Zakažite pregledNa našem sajtu
Nazovite nas021/553-255