Specijalistička stomatološka
ordinacija Repić

Pružamo se sve stomatološke usluge kao i usluge iz oblasti oralne hirurgije i implantologije, stomatološke protetike i ortodoncije


Specijalistička stomatološka ordinacija Repić osnovana je 2004. godine. Nalazi se u centru Novog Sada i pruža potpuni komfor, prijatnost i sigurnost pacijenata. U luksuznom prostoru od 150 kvadrata smeštene su tri stomatološke ambulante i operaciona sala sa najsavremenijom medicinskom opremom.


Specijalistička stomatološka ordinacija „Repić“ ima osam stalno zaposlenih koji svojom stručnošću garantuju i pružaju vrhunski kvalitet usluga. Princip rada Specijalističke stomatološke ordinacije „Repić“ je kontinuirana edukacija, uvođenje inovativnih tehnika u stomatologiji i hirurgiji u cilju očuvanja kvaliteta i stalnog napredovanja.


U kvalitetu pruženih usluga posećujemo simpozijume, kongrese i druge stručne skupove u zemlji i inostranstvu. Iza našeg rada stoje hiljade zadovoljnih korisnika iz zemlje i inostranstva. Pružamo se sve stomatološke usluge kao i usluge iz oblasti oralne hirurgije i implantologije, stomatološke protetike i ortodoncije.

Najkvalitetniji materijaliNemačka tehnologija
Bezbolne intervencijeStomatolog koji brine o vašem osmehu
Zakažite pregledNa našem sajtu
Nazovite nas021/553-255