Dental turizam

Specijalistička stomatološka ordinacija „Repić“ koristi identične materijale kao ordinacije u zapadnoj Evropi

Specijalistička stomatološka ordinacija „Repić“ otvorena je za sve pacijente iz cele Evrope. Godinama iz ordinacije „Repić“ izlaze zadovoljni strani državljani i u najvećem broju slučajeva se vraćaju, uglavnom ne sami, već dovode porodicu i prijatelje.

Pored toga što su dobili najkvalitetnije stomatološke usluge, uživali su u lepotama Novog Sada i okoline. Mi ćemo vam preporučiti šta sve treba posetiti. Ljudi iz inostranstva mogu zakazati pregled tako što popune formular na samom sajtu, a mogu i pozvati telefonom.

Naši specijalisti će proceniti koliko vremena treba da provedu u Novom Sadu kako bi završili neophodne intervencije.

Ordinacija „Repić“ nalazi se u strogom centru Novog Sada pa stranim pacijentima uvek preporučujemo da rezervišu smeštaj u jednom od dva obližnja hotela: Hotel „Veliki“ i Restoran s prenoćištem „Fontana“.

Tako ćete biti blizu ordinacije, a i iz centra grada lako možete obići sve važne lokacije. Dva hotela koja preporučujemo provereno nude komforan smeštaj i ukusnu hranu.

Specijalistička stomatološka ordinacija „Repić“ koristi identične materijale kao ordinacije u zapadnoj Evropi. To potvrđuje i garancija od pet godina na sve materijale.

Na kraju, cene naših usluga su daleko niže od cena u zemljama zapadne Evrope. Politika Ordinacije „Repić“ jeste da su cene iste iz domaće i za strane pacijente.

Najkvalitetniji materijaliNemačka tehnologija
Bezbolne intervencijeStomatolog koji brine o vašem osmehu
Zakažite pregledNa našem sajtu
Nazovite nas021/553-255